Gelaatsverzorging                                      35,00 €

Voor meer informatie, zie verzorgingen

Gelaatsverzorging LUCIA MAGNANI    45,00 €

Voor meer informatie, zie verzorgingen

Epilatie wenkbrauwen       10€

"Blije voeten"- voetverzorging

Voeten hebben het dagelijks zwaar te verduren. Het is erg goed om je voeten regelmatig te verzorgen. Wanneer je kiest voor onze blije voeten voetverzorging kies je voor een voetbad, voetverzorging en voetmassage. Pure verwennerij.

DUURTIJD 45 MIN              VANAF 22 € 

 

LAKKEN TEENNAGELS      Na een voetverzorging        5,00 €

                                               zonder voetverzorging      10,00 €

MASSAGES

Anti-stress rugmassage 

Bij een anti-stress rugmassage concentreren we ons op de rug, de schouders en de nek. Je kunt kiezen uit een ontspannende en//of een therapeutische rugmassage.

DUURTIJD  45 MIN              VANAF 35 €

 

Anti-zware benen massage

Heb je last van zware, vermoeide benen? Dan is een anti-zware benen massage echt iets voor jou. Dit is een therapeutische massage vanaf de voeten tot en met de dijen. Een zachte massagemethode om de bloedsomloop en de lymfe-omloop te stimuleren, op gang te brengen.

DUURTIJD 30 MIN               VANAF 25 €

ABONNEMENT  (3X 20 MIN)           45 €

 

Anti-cellulitismassage

Dit is een massage van de bovenbenen en de heupstreek. De anti-cellulitismassage is een dieptemassage met een aangepast, cosmetisch product. Bij zware cellulitis raden we aan de behandeling aan te passen. We opteren dan een drietal kortere behandelingen van ongeveer 20 minuten per behandeling. Voor dit mini abonnement betaal je € 45,-.

DUURTIJD 30 MIN               VANAF 25 €

ABONNEMENT  (3X 20 MIN)           45 €

 

Rustgevende kindermassage

Wist je dat veel kinderen overgevoelig en kwetsbaar zijn? Een rustgevende kindermassage is een therapeutische massage die wordt aangepast aan het kind. Voorafgaand aan de massages vindt er een gesprek met het kind plaats in Oudenaarde. Zo kan hij/zij aangeven wat het wel of niet leuk vindt. U kunt er als ouder voor kiezen om aanwezig te zijn tijdens deze massage.

DUURTIJD 30 MIN          VANAF 25 €