Breed aanbod massages in Oudenaarde

Of je nou een massage wilt boeken om heerlijk op te laden na een drukke periode of juist om tot rust te komen, een massage die cellulite of vochtophoping tegengaat , een voetverzorging om je voeten eens lekker te verwennen. Alle behandelingen bij Gezondmooi gebeuren volgens een persoonlijke aanpak. Wij kijken mee naar wat jouw lichaam en jouw huid op dat moment nodig heeft. Dát maakt onze aanpak zo uniek.

 

Anti-stress rugmassage in Oudenaarde

 Bij een anti-stress rugmassage concentreren we ons op de rug, de schouders en de nek. Je kunt kiezen uit een ontspannende en/of een therapeutische rugmassage.

 

Anti-zware benen massage

Heb je last van zware, vermoeide benen? Dan is een anti-zwarebenenmassage echt iets voor jou. Dit is een therapeutische massage vanaf de voeten tot en met de dijen. Een zachte massagemethode om de bloedsomloop en de lymfe-omloop te stimuleren en op gang te brengen.

 

 

Anti-cellulitemassage

Dit is een massage van de bovenbenen en de heupstreek. De anti-cellulitemassage is een dieptemassage met een aangepast, cosmetisch product. Bij zware cellulite raden we aan de behandeling aan te passen. We opteren dan voor een drietal kortere behandelingen van ongeveer 20 minuten. Voor dit mini abonnement betaal je € 45,-.

 

 

Rustgevende kindermassage

Wist je dat veel kinderen overgevoelig en kwetsbaar zijn? Een rustgevende kindermassage is een therapeutische massage die wordt aangepast aan het kind. Voorafgaand aan de massage vindt er een gesprek met het kind plaats. Zo kan het kind aangeven wat hij of zij wel of niet leuk vindt. U kunt er als ouder voor kiezen om aanwezig te zijn tijdens deze massage.

 

------------------------------------------------

Blije voeten voetverzorging

Voeten hebben het dagelijks zwaar te verduren. Het is erg goed om je voeten regelmatig te verzorgen. Wanneer je kiest voor onze blije voeten voetverzorging kies je voor een voetbad, voetverzorging en voetmassage. Pure verwennerij.

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer informatie over de massages of verzorgingen in onze praktijk in Oudenaarde?  Neem dan vrijblijvend contact met op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Daarnaast vind je op onze website ook een blog.

 

 

 Anderen bekeken ook: Anti-zwarebenenmassage Oudenaarde | Therapeutische massages Oudenaarde