Breed aanbod massages in Oudenaarde

Bij Sonia de Meester ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod aan massages in Oudenaarde. Of je nou een massage wilt boeken om heerlijk op te kunnen laden na een drukke periode, een massage voor het tegengaan van cellulitis of een voetmassage om je voeten eens lekker te verwennen. Een heerlijke massage boek je bij ons. Alle massages in Oudenaarde gebeuren volgens een persoonlijke aanpak. Wij kijken mee naar wat jouw lichaam en jouw huid op dat moment nodig heeft. Dát maakt onze aanpak zo uniek.

 

Anti-stress rugmassage in Oudenaarde

Wij bieden je verschillende massages aan in Oudenaarde tegen de stress. Bij een anti-stress rugmassage concentreren we ons op de rug, de schouders en de nek. Je kunt kiezen uit een ontspannende en/of een therapeutische rugmassage.

 

Anti-zware benen massage

Heb je last van zware, vermoeide benen? Dan is een anti-zwarebenenmassage echt iets voor jou. Dit is een therapeutische massage vanaf de voeten tot en met de dijen. Een zachte massagemethode om de bloedsomloop en de lymfe-omloop te stimuleren en op gang te brengen.

 

 

Anti-cellulitismassage

Dit is een massage van de bovenbenen en de heupstreek. De anti-cellulitismassage is een dieptemassage met een aangepast, cosmetisch product. Bij zware cellulitis raden we aan de behandeling aan te passen. We opteren dan een drietal kortere behandelingen van ongeveer 20 minuten per behandeling. Voor dit mini abonnement betaal je € 45,-.

 

 

Rustgevende kindermassage

Wist je dat veel kinderen overgevoelig en kwetsbaar zijn? Een rustgevende kindermassage is een therapeutische massage die wordt aangepast aan het kind. Voorafgaand aan de massages vindt er een gesprek met het kind plaats in Oudenaarde. Zo kan het kind aangeven wat hij of zij wel of niet leuk vindt. U kunt er als ouder voor kiezen om aanwezig te zijn tijdens deze massage.

 

------------------------------------------------

Blije voeten voetverzorging

Voeten hebben het dagelijks zwaar te verduren. Het is erg goed om je voeten regelmatig te verzorgen. Wanneer je kiest voor onze blije voeten voetverzorging kies je voor een voetbad, voetverzorging en voetmassage. Pure verwennerij.

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer informatie over de massages in onze praktijk in Oudenaarde? Of ben je op zoek naar een specifieke massage voor een specifieke klacht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Daarnaast vind je op onze website ook een blog.

 

 

 Anderen bekeken ook: Anti-zwarebenenmassage Oudenaarde | Therapeutische massages Oudenaarde