✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Dé pedicure in de regio Oudenaarde

Maak kennis met onze pedicure in regio Oudenaarde. Onze voeten hebben het dagelijks flink te verduren: ze verzetten veel werk en rennen van hot naar her. De hoogste tijd dus om je voeten eens te verwennen bij dé pedicure in regio Oudenaarde. Als (voet)pedicure zijn wij gespecialiseerd in voetverzorging, bijvoorbeeld voor eelt, maar je kunt ook ons in Oudenaarde terecht voor een ingegroeide nagel. Dit is per persoon heel erg verschillend. Voor de één is een behandeling van een pedicure een luxe en voor de ander als een nodige weldaad. Wat de reden ook is dat je een pedicure in regio Oudenaarde zoekt: wij staan graag voor je klaar.

Ben je geïnteresseerd in een pedicurebehandeling?

De verschillende behandeling van onze pedicure in Oudenaarde

Kies in regio Oudenaarde voor ons als pedicure, dan doen wij veel meer dan alleen nagels knippen. Een behandeling is een complete verzorging van de voeten en is ondermisbaar als voetverzorging, bijvoorbeeld als je last van eelt hebt. Daarnaast kun je ook bij onze pedicure in regio Oudenaarde terecht voor een ingegroeide nagel. Ook kun je bij onze voetpedicure nabij Oudenaarde terecht voor onder andere:

  • Frezen van verdikte nagels
  • Reinigen van de nagelomgeving
  • Verwijderen van overmatig eelt
  • Een likdoorn behandelen
  • Een ingroeiende of gescheurde nagel behandelen
  • Een kalknagel behandelen

 

Pedicurebehandelingen zijn voor iedereen geschikt en eigenlijk een must voor mensen die voor hun werk veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie en voor sporters. Ook als je last hebt van eelt is voetverzorging bij ons in Oudenaarde onmisbaar. Een pedicurebehandeling is een ontspannende manier om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Onze voetpedicurenabij Oudenaarde behandelt u graag.

Maak een afspraak met onze pedicure nabij Oudenaarde voor een ingegroeide nagel

Voor een bezoek aan onze pedicure in Oudenaarde is het belangrijk om een afspraak te maken. Tip: combineer een pedicurebehandeling met een ontspannende voetmassage, waardoor je weer op wolkjes gaat lopen. Mocht je last hebben van een ingegroeide nagel of wil je graag eelt laten verwijderen door een een ervaren pedicure in Oudenaarde?

Of heb je nog een vraag over de behandelingen van onze voetpedicure nabij Oudenaarde? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Onze voetpedicure in Oudenaarde staat je te woord en vertelt je graag meer over wat we voor jou en je voeten kunnen betekenen. Een persoonlijk en goed advies bij voetverzorging, bijvoorbeeld bij eelt, staat bij ons in de praktijk in Oudenaarde altijd centraal.

Vul Hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be