HOME » VERZORGINGEN » PEDICURE OUDENAARDE

✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Dé pedicure in de regio Oudenaarde

Onze voeten hebben het dagelijks flink te verduren: ze verzetten veel werk en rennen van hot naar her. De hoogste tijd dus om je voeten eens te verwennen bij dé pedicure in de regio Oudenaarde. Als pedicure zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van voeten. En dit is per persoon heel erg verschillend. Voor de één is een behandeling van een pedicure een luxe en voor de ander als een nodige weldaad. Wat de reden ook is dat je een pedicure in de regio Oudenaarde zoekt: wij staan graag voor je klaar.

Ben je geïnteresseerd in een pedicurebehandeling?

Verschillende pedicurebehandelingen

Kies in de regio Oudenaarde voor ons als pedicure, dan doen wij veel meer dan alleen nagels knippen. Een pedicurebehandeling is een complete verzorging van de voeten. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Frezen van verdikte nagels
  • Reinigen van de nagelomgeving
  • Verwijderen van overmatig eelt
  • Een likdoorn behandelen
  • Een ingroeiende of gescheurde nagel behandelen
  • Een kalknagel behandelen

 

Pedicurebehandelingen zijn voor iedereen geschikt en eigenlijk een must voor mensen die voor hun werk veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie en voor sporters. Een pedicurebehandeling is een ontspannende manier om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

Maak een afspraak bij pedicure Oudenaarde

Voor een bezoek aan onze pedicure in Oudenaarde is het belangrijk om een afspraak te maken. Wij werken uitsluitend op afspraak. Tip: combineer een pedicurebehandeling met een ontspannende voetmassage, waardoor je weer op wolkjes gaat lopen. Heb je nog een vraag over onze behandelingen? Neem dan telefonisch contact op via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Wij staan je te woord en vertellen je graag meer over wat we voor jou en je voeten kunnen betekenen. Een persoonlijk en goed advies staat bij ons in de praktijk altijd centraal.

Vul Hier het contact formulier in

Nestor de Tièrestraat 149

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be