✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Kom voor allerlei therapeutische massages naar Oudenaarde

Of je nu last hebt van stress, chronische pijn of gespannen bent: een therapeutische massage kan helpen om deze klachten te verminderen. Het doel van een therapeutische massage is om te ondersteunen bij het normaliseren van de lichaamsfuncties, stress en spanning te verminderen en de werking van de zenuwen en de bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. Therapeutische massages genezen dus niet, maar hebben een ondersteunende werking. De klachten en de pijn verlichten, waardoor de kwaliteit van je leven verbetert. Bij Gezond Mooi in Oudenaarde bieden we verschillende soorten therapeutische massages aan.

Ben je geïnteresseerd in een therapeutische massage?

Onze werkwijze qua therapeutische massages

Wat je klachten ook zijn: in een eerste gesprek stellen we je een aantal vragen over je gezondheid, verleden, eventuele ongelukken, ziekten en dergelijke. Bij klachten aan het bewegingsapparaat voeren we wellicht ook een functieonderzoek uit. Op deze manier krijgen we een duidelijk beeld van jouw klachten en kunnen we doelgericht gaan behandelen. Bij klachten van psychische aard leggen we de nadruk binnen onze therapeutische massages op ontspanning. Tijdens al onze therapeutische massages in Oudenaarde werken we voornamelijk eclectisch, oftewel diverse technieken en behandelmethodes, zoals mobilisaties, oefentherapie, bindweefselmassage, acupressuur en ontspanningstechnieken. Je kunt onder meer bij ons terecht voor een gezichtsbehandeling. Ook voor een ontspanennde massage aan je voeten zit je bij ons goed.

Afspraak maken in Oudenaarde voor therapeutische massages

Ben je naar aanleiding van het bovenstaande getriggerd en geïnteresseerd in één van onze therapeutische massages? Maak dan direct een afspraak bij ons op de praktijk in Oudenaarde. Dit kan door het contactformulier in te vullen of telefonisch via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be contact met ons op te nemen. Met al onze therapeutische massages activeren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam.  Wij vertellen je graag wat we met behulp van onze therapeutische massages voor jou en je klachten kunnen betekenen. En voor de rest is het vooral zelf ervaren, zelf beleven wat het voor je doet.

Vul hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be