HOME » VERZORGINGEN » VOETMASSAGE OUDENAARDE

✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Ontspannende voetmassage in Oudenaarde

We gebruiken onze voeten dagelijks. En dat doen we best wel intensief. We staan erop, lopen ermee, slenteren door de straten, huppelen of gaan er zelfs op hardlopen. De hoogste tijd dus om je voeten eens lekker te laten verwennen. Dat kan met een ontspannende voetmassage in Oudenaarde bij Gezond Mooi. Een voetmassage is de perfecte manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en om het algemene gevoel van welzijn te stimuleren. Welke leeftijd je ook hebt en in welke gezondheidsconditie je voeten ook verkeren. Ervaar al die voordelen zelf en maak vandaag nog een afspraak voor jouw voetmassage bij ons in Oudenaarde.

Ben je geïnteresseerd in een voetmassage?

De voordelen van een voetmassage

Wanneer je regelmatig een voetmassage ondergaat bij ons in Oudenaarde, ervaar je dat een voetmassage niet alleen fijn is, maar ook nog voordelen voor je gezondheid te bieden heeft:

 

  • Verbeteren van de bloedcirculatie
    De spieren in onze voeten krijgen nauwelijks beweging en vaak worden ze belemmerd door de schoenen die we aan hebben. Een voetmassage verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk.
  • Verminderen van stress
    Regelmatige voetmassages verminderen stress en kunnen de effecten van een depressie verzachten.
  • Verlagen van de bloeddruk
    Een verhoogde bloeddruk is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een voetmassage zorgt voor een verbeterde gemoedstoestand, minder stress en een lagere bloeddruk.

Boek een voetmassage in Oudenaarde

Ben je overtuigd van de voordelen van een voetmassage? Maak dan vandaag nog een afspraak voor jouw voetmassage behandeling in Oudenaarde. Wil je meer dan alleen een voetmassage? Verwen je voeten dan met onze ‘Blije voeten voetverzorging’ behandeling in Oudenaarde. Die behandeling is inclusief voetenbad, voetverzorging en voetmassage. Heb je nog een vraag of wil je eerst nog wat meer informatie over onze massages?  Neem dan telefonisch contact op via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Wij staan je graag te woord. Voor meer tips en tricks kan je ook terecht op de blog.

Vul Hier het contact formulier in

Nestor de Tièrestraat 149

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be