✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Ontspannende voetmassage in Oudenaarde

Gun jezelf wat extra rust en boek een heerlijke voetmassage in Oudenaarde. We gebruiken onze voeten dagelijks. En dat doen we best wel intensief. We staan erop, lopen ermee, slenteren door en straten, huppelen of gaan er zelfs op hardlopen. De hoogste tijd dus om je voeten eens lekker te laten verwennen. Dit kan met een ontspannende voetmassage in Oudenaarde bij Gezond Mooi. Een voetmassage is de perfecte manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en om het algemene gevoel van welzijn te stimuleren. Welke leeftijd je ook hebt en in welke gezondheidsconditie je voeten ook verkeren. Ervaar al deze voordelen zelf en maak vandaag nog een afspraak voor jouw voetmassage bij ons in Oudenaarde.

Ben je geïnteresseerd in een voetmassage?

De voordelen van een voetmassage in Oudenaarde

Wanneer je regelmatig een voetmassage ondergaat bij ons in Oudenaarde, ervaar je dat een voetmassage niet alleen fijn is, maar voetverzorging heeft ook voordelen voor je gezondheid, zoals:

 

  • Verbeteren van de bloedcirculatie
    De spieren in onze voeten krijgen nauwelijks beweging en vaak worden ze belemmerd door de schoenen die we aan hebben. Een voetmassage verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk.
  • Verminderen van stress
    Regelmatige voetmassages verminderen stress en kunnen de effecten van een depressie verzachten.
  • Verlagen van de bloeddruk
    Een verhoogde bloeddruk is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een voetmassage zorgt voor een verbeterde gemoedstoestand, minder stress en een lagere bloeddruk.

Boek een heerlijke voetmassage

Ben je overtuigd van de voordelen van een voetmassage? Maak dan vandaag nog een afspraak voor jouw voetmassage behandeling in Oudenaarde. Wil je meer dan alleen een voetmassage? Verwen je voeten dan met onze ‘Blije voeten voetverzorging’ behandeling in Oudenaarde. Deze behandeling isinclusief voetenbad, voetverzorging en voetmassage. Heb je nog een vraag of wil je eerst nog wat meer informatie over onze massages?  Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 476 441445. Onze pedicure staat je graag te woord.  

Vul hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be