✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Een rugmassage in Oudenaarde

Een drukke kantoorbaan, het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid en een verkeerde werkhouding spelen vaak parten voor je rug, je nek en je schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage krijg je een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Pijnlijke en stijve spieren worden los gemasseerd. Met als direct resultaat een verlichting van jouw klachten. Een rugmassage is s over het algemeen vaak een relatief korte, doch intensieve massage tussen de 20 en 90 minuten. Heb je geen klachten, maar ben je op zoek naar een ontspannende massage? Dan biedt een rugmassage bij ons in Oudenaarde vast ook uitkomst.

Ben je geïnteresseerd in een rugmassage?

Wat zijn de voordelen van een rugmassage?

Wanneer je kiest voor een rugmassage bij ons in de praktijk in Oudenaarde, kies je onder andere voor de volgende voordelen:

  • Je bloeddruk verlaagt, omdat je kalmer wordt en dieper en rustiger gaat ademhalen.
  • Gespannen spieren worden losser omdat je bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Dit zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen beter uit je lichaam worden weggevoerd.
  • Je immuunsysteem wordt versterkt.
  • Door het aanmaken van oxytocine en serotonine ervaar je minder stress.
  • Je komt beter in contact met jezelf. Je wordt je bewust van je eigen lichaam.

 

In Oudenaarde maken we onderscheid tussen een therapeutische en/of ontspannende massages. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Boek je rugmassage in Oudenaarde

Woon je in de regio Oudenaarde en ben je op zoek naar een praktijk die gespecialiseerd is in diverse massages, waaronder de rugmassage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail of door het invullen van ons contactformulier. Wij werken namelijk uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd hebben en kunnen nemen voor onze cliënten. Want bij het boeken van een rugmassage weten we nooit precies wat er allemaal aan de hand is. Wil je eerst meer informatie? Wij vertellen je graag meer. Voor meer tips en tricks kan je terecht op de blog.

Vul Hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be