✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Effectieve anti-zware benen-massage in Oudenaarde

Vaak wijzen zware en vermoeide benen of rusteloze benen op een probleem met de bloedcirculatie. Het opgestapelde bloed veroorzaakt een verhoogde druk in de bloedcirculatie, waardoor vocht naar de weefselruimtes ontsnapt. Met als gevolg dat dit achterblijvende vocht je enkels laat zwellen en je benen zwaar laat aanvoelen. In onze praktijk in Oudenaarde bieden we de oplossing: een anti-zware benen-massage. Een anti-zware benen-massage zorgt niet alleen voor een betere doorbloeding, maar haalt ook de opgezette lymfeknopen weg. Want we nemen ze voor lief, maar gezonde benen zijn een kostbaar bezit.

Ben je geïnteresseerd in een anti-zware benen-massage?

De symptomen van vermoeide, zware benen

Wanneer je een zittend of staand beroep hebt, zwanger bent of al een wat oudere leeftijd hebt bereikt, heb je een grotere kans op zware, vermoeide benen. Heb je last van één of meerdere van onderstaande factoren? Dan is dat hoogstwaarschijnlijk het geval.

  • Voelen je benen zwaar en vermoeid aan? En wordt dit erger tijdens het lopen?
  • Nemen je klachten af als je met je benen omhoog gaat liggen?
  • Zijn je benen, en dan met name bij de enkels, gezwollen?
  • Heb je vaak moeite om je benen stil te houden?
  • Heb je ‘s nachts soms last van vervelende tintelingen in je benen?

 

Wij van Gezond Mooi uit Oudenaarde helpen je graag van je klachten af middels een anti-zwarebenenmassage. Op onze site staan ook enkele tips en tricks.

gezondmooi massage

Reserveer een anti-zwarebenenmassage in Oudenaarde

Een anti-zwarebenenmassage is een therapeutische, zachte massage van de voeten tot en met de dijen. Gedurende de massage brengen we de bloedsomloop en de lymfe-omloop weer op gang. Ben je geïnteresseerd in een anti-zwarebenenmassage? Of heb je interesse in onze anti-cellulitismassage? Neem dan telefonisch, per e-mail of middels ons contactformulier contact op met onze massagepraktijk in Oudenaarde. Wij werken uitsluitend op afspraak, waardoor we elke cliënt de tijd kunnen geven die hij of zij nodig heeft.

Vul Hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be