HOME » VERZORGINGEN » VOETVERZORGING OUDENAARDE

✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Voetverzorging in Oudenaarde

Heb je er al eens bij stilgestaan wat jouw voeten allemaal voor je doen? Ze brengen je letterlijk overal naartoe. De hoogste tijd dus om eens iets voor ze terug te doen. Goede en regelmatige voetverzorging is namelijk erg belangrijk. Je kan je voeten zelf verzorgen, maar je kan ook kiezen voor voetverzorging bij ons in Oudenaarde. Wij geven jouw voeten de aandacht die ze echt verdienen. Onze behandelingen bestaan uit een voetenbad, de verzorging van de voeten en een lekkere voetmassage. Benieuwd wat de juiste voetverzorging voor jouw voeten kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd in een voetmassage?

Wat houdt een voetverzorging behandeling bij ons in?

Wanneer je kiest voor een voetverzorging behandeling bij Gezond Mooi in Oudenaarde kan je het volgende verwachten:

 

  • We beginnen altijd met een korte intake betreffende eventuele klachten en andere aandoeningen, alvorens we met de behandeling starten.
  • De eerste stap bij voetverzorging is het voetenbad. Je plaatst beide voeten in een speciaal voetenbad, waaraan voetzout is toegevoegd. Voetzout maakt de huid zachter en soepeler.
  • Daarna brengen we een product aan dat de huid rondom de nagels en nagelriemen verzacht. Dit maakt het eenvoudiger om de dode huidcellen te verwijderen, de nagelriemen los te maken en de nagelranden te zuiveren.
  • Er wordt gekeken naar eventuele problemen zoals likdoorns, eelt of aangetaste nagels.
  • We korten de nagels op de juiste lengte in en vijlen ze bij waar nodig.
  • Indien nodig of gewenst worden de voeten bewerkt een speciale voetenscrub.
  • We sluiten de voetverzorging behandeling af met een heerlijke, ontspannende voetmassage.

Meer informatie over voetverzorging in Oudenaarde?

Het is altijd prettig om je voeten te laten verwennen, maar soms is het ook echt noodzakelijk voor de gezondheid van je voeten. Wij adviseren om je voeten af en toe grondiger te laten behandelen middels voetverzorging in Oudenaarde. Wil je meer informatie over onze verschillende behandelingen, zoals voetverzorging in Oudenaarde? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier, per telefoon of per e-mail. We staan altijd voor je klaar. Voor meer tips en tricks kan je ook steeds terecht op de blog.

Vul Hier het contact formulier in

Nestor de Tièrestraat 149

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be