✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Gezichtsbehandeling in Oudenaarde

Een gezichtsbehandeling is altijd persoonlijk. Wanneer je voor de eerste keer in onze praktijk in Oudenaarde komt, gaan we je vanalles vragen. Denk aan wie je bent, wat voor werk je doet, de producten die je gebruikt, eventuele ziektes die je hebt (gehad), medicijnen die je gebruikt en de verwachtingen die je hebt. Aan de hand hiervan bepalen we welke gezichtsbehandeling voor jou het beste werkt. Maar of je nu voor huidverbetering of uit luxe voor een gezichtsbehandeling naar Oudenaarde komt: in vrijwel alle gevallen zal de huid eerst grondig gereinigd moeten worden.

Ben je geïnteresseerd in een gelaatsbehandeling?

De fases van een gezichtsbehandeling in Oudenaarde

Zoals aangegeven zijn er verschillende soorten gezichtsbehandelingen mogelijk. Hiervoor gebruik je de beste producten, bijvoorbeeld die van Lucia Magnani. Een standaard gelaatsbehandeling bestaat bij ons in Oudenaarde uit de volgende fases:

Fase 1: de reiniging
Een gezichtsbehandeling starten we met een oppervlaktereiniging. We verwijderen make-up resten en ander vuil op het gezicht en in de hals en nek. Met behulp van een warme doek wordt de reiniger van je gezicht verwijderd. Na de reiniging is de huidstructuur beter te zien.

Fase 2: cosmetische wensen
In deze fase is er ruimte voor jouw eigen cosmetische wensen. Bijvoorbeeld wanneer jij je wenkbrauwen wilt laten epileren, je bovenlip wilt laten harsen of bijvoorbeeld je wenkbrauwen en/of wimpers wilt laten verven.

Fase 3: de dieptereiniging
Bij de dieptereiniging verwijderen we dode huidcellen door middel van een scrub. Na het weghalen van de scrub kunnen we bij een dieptereiniging ook eventuele mee-eters en andere onzuiverheden verwijderen.

Fase 4: massage
Na de derde fase wordt het tijd voor ontspanning middels een heerlijke massage. Je decolleté, schouders en gezicht worden gemasseerd.

Fase 5: de huid voeden
We voeden de huid na de massage met een masker. Door de massage is de juiste doorbloeding van je huid bereikt waardoor de voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Fase 6: serum en crème aanbrengen
Een serum is gericht op het behandelen van een vochtarme huid, roodheid, pigmentatie of een huid met veel onzuiverheden. Ter afsluiting brengen we een dag- of nachtcrème aan. 

Gelaatsverzorging                                      35,00 €

 

Gelaatsverzorging LUCIA MAGNANI    45,00 €

 

Epilatie wenkbrauwen       10€

 

Maak een afspraak

Wil je graag zelf ervaren wat de voordelen en mogelijkheden zijn van een gezichtsbehandeling bij ons in Oudenaarde? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. Heb je nog een vraag over onze gelaatsbehandeling of een andere behandeling, zoals een anti-cellulitismassage? Neem dan telefonisch contact op via +32 476 441445 of per e-mail via info@gezondmooi.be. Wij staan je graag te woord en vertellen je meer over onze (gezichts)behandelingen. Daarnaast kun je ook onze blog volgen voor enkele tips.

Vul Hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be