✓ Concrete tips & tricks

✓ Therapeutische massages

✓ Veganistische producten

Effectieve anti-cellulitismassage in Oudenaarde

Cellulite, ook wel bekend als de sinaasappelhuid, is iets waar veel vrouwen mee te kampen hebben. Waarom vrouwen? Omdat cellulite veroorzaakt wordt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Hierdoor wordt vet opgeslagen en de afvoer van vocht en afvalstoffen verminderd. Met als gevolg dat de doorbloeding in het bindweefsel stagneert, de vetcellen in de huid toenemen, het bindweefsel verhardt en de huid samentrekt. Het resultaat? Vervelende putjes en bultjes op de benen, billen en heupen. Om dit aan te pakken, bieden wij in Oudenaarde een effectieve anti-cellulitismassage.

Ben je geïnteresseerd in een anti-cellulitismassage?

Wat is een anti-cellulitismassage?

Wanneer je kiest voor een anti-cellulitismassage in onze praktijk in Oudenaarde, kies je voor het zoveel mogelijk opheffen van vetophopingen en verklevingen in je huid. Een anti-cellulitismassage is er bij ons in Oudenaarde op gericht om de huidconditie te verbeteren. Tijdens de anti-cellulitismassage maken we gedurende de dieptemassage, waarin je stevig wordt gemasseerd in je bindweefsel, gebruik van essentiële oliën en crèmes met antioxidanten. Deze zorgen ervoor dat de afbraak van vet versneld wordt en de huid verstevigd wordt. Hierdoor ontstaan er niet zo gemakkelijk meer vetophopingen. Krijg je last van cellulitis? Trek dan meteen aan de bel. Des te eerder je ons inschakelt, des te beter de vetbolletjes nog gladgestreken kunnen worden. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een anti-zwarebenenmassage.

gezondmooi massage

Boek een anti-cellulitismassage in Oudenaarde

Wil je ook van die vervelende, niet mooi en egaal ogende cellulitis af? Boek dan direct een anti-cellulitismassage in Oudenaarde. Al onze massages zijn op afspraak, waardoor we altijd ruim de tijd kunnen nemen voor jouw behandeling. Is de cellulitis wat zwaarder? Dan raden we aan om de behandeling aan te passen naar een drietal kortere behandelingen. Samen met jou bepalen we de juiste aanpak voor je cellulitis probleem. Neem telefonisch, per e-mail of middels het contactformulier contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Vul Hier het contact formulier in

Schatakker 11

9700 OUDENAARDE

+32 476 441445

ON.0787123524

soniademeester@hotmail.com

info@gezondmooi.be