HOME » LUCIA MAGNANI SKINCARE

Lucia Magnani Huidverzorging

De meren van Castrocaro behoren tot de rijkste mineraalhoudende wateren van de natuur, en de zogenaamde "fluwelen modder", vanwege zijn karakteristieke zachtheid, wordt verkregen uit zeer fijne klei die in het gebied van Castrocaro wordt gewonnen en nog steeds volgens een traditie van meer dan jaren wordt verwerkt


De unieke Lucia Magnani Skin Care formules combineren drie klinisch bewezen anti-oxidanten

*Q10, vitamine E en Alpha liponzuur*) met de TRE ELIMENTI ingrediënten die afkomstig zijn van het land rondom Castrocaro.
   *Crodarom Roch Cristal (kwarts), verstevigt en vitaliseert de huid en biedt anti-aging voordelen
   *Golfstroom zeewater (zeezout) zorgt voor een voedende werking die het normale huidevenwicht herstelt,                             huidontstekingen vermindert en de cel-ontwikkeling, activering, groei en mobiliteit regelt
   *Acthiphyte van Chardonnay GL (vitis vinifera fruit extract) is een efficiënte vrije radicalenvanger die de afbraak van             lipiden, eiwitten, nucleïnezuren en het verouderingsproces van cellen voorkomt.

Lucia Magnani Skin Care bevat een reeks producten die speciaal zijn ontwikkeld om de Castrocraro Terme Spa-ervaring te simuleren. Deze exclusieve collectie is de nieuwste generatie in luxe huidverzorging en klinisch bewezen wetenschap.

Alle producten zijn vrij van 

Minerale olie
Petrolatum
Synthetische kleurstoffen
parabenen
sodium laureth sulfaat
Diëthanolamine
Triethanolamine
Propyleen clycol
Methylchloorisothiazolinon
Methylisothiazolinon
Diazolidinyl en imidazolidinyl ureum
PVP/VA copolymeer
Ztearalkonium cholride
pthalaten
formaldehydedonoren